Bio na utakmici

Policija u Americi objavila kako je virusom zaražen osnovnoškolac

Foto: Reuters/PIXSELL
Koronavirus u Italiji
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter
Bojan Bogdanović
Foto: Screenshot/Twitter
Rudy Gobert
Foto: Reuters/Pixsell
Rudy Gobert
14.03.2020.
u 08:33
Dijete se trenutačno nalazi u karanteni, a u dvotjednoj izolaziciji su i sve njegove školske kolege, nastavnici i ostalo osoblje
Pogledaj originalni članak

Jedno dijete zaraženo je u Americi u Rhode Islandu, a po svemu sudeći je virus dobilo dok je uzimalo autograme nekoga od dvojice oboljelih igrača Utah Jazza, NBA kluba u kojemu nastupa i naš Bojan Bogdanović, barem tako javljaju lokalni mediji.

Objavila je to u petak tamošnja policija, odnosno načelnik Shawn Lacey, koji je kazao da je osnovnoškolac u kontakt s igračima, a u pitanju su Rudy Gobert i Donovan Mitchell, došlo na utakmici protiv Boston Celtica.

Dijete se trenutačno nalazi u karanteni, a u dvotjednoj izolaciji su i sve njegove školske kolege, nastavnici i ostalo osoblje.

NBA liga također je odlučila zaustaviti utakmice i zatvoriti dvorane do daljnjega zbog situacije izazvane koronavirusom. U Sjedinjenim Američkim Državama u ovom je trenutku preko dvije tisuće oboljelih osoba.

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.