Incident nakon finala

Pogledajte skandalozni trenutak kada je Neymar udario navijača u glavu!

Foto: Screenshot
Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
Neymar
28.04.2019.
u 08:24
Dotični je navijač najprije Buffona nazvao smiješnim, Verrattiju je poručio da je rasist, dok je Neymaru dobacio da treba naučiti igrati s loptom.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Rennesa nadoknadili su u subotu navečer dva pogotka zaostatka i boljim izvođenjem jedanaesteraca s 3:2 (2:2) pobijedili favorizirani PSG u finalu Kupa Francuske odigranom na Stade de Franceu.

Parižani su poveli 2:0 pogocima dvojice brazilskih reprezentativaca, Danija Alvesa u 13. minuti i Neymara u 21. minuti, no Rennes je smanjio autogolom Kimpembea u 40. minuti, dok je strijelac izjednačujućeg pogotka bio Mexer u 66. minuti.

Poraz je osobito teško podnio upravo Neymar, koji je po svršetku utakmice dijelio verbalne lekcije suigračima, a zatim si je dopustio i da ga isprovocira jedan od navijača Rennesa kojeg je udario u glavu uoči dodjele pehara i medalja.

Dotični je navijač najprije Buffona nazvao smiješnim, Verrattiju je poručio da je rasist, dok je Neymaru dobacio da treba naučiti igrati s loptom. 

Brazilac mu je uzvratio udarcem u glavu, pa incident prokomentirao ovako:

- Jesam li bio u krivu kada sam tako postupio? Definitivno. Ali nitko nije baš tako hladne krvi - kazao je. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

RO
roland
08:54 28.04.2019.

Daleko je to od udarca! Realno. Više je to bio gurajući, instiktivni pokret isprovociranog čovjeka nego udarac. Čak mislim da nije bila glava, nego rame, ili ključna kost. Nebitno! Svaki normalni čovjek bi reagirao da mu Marokanac ili Alžirac vrijeđa radne kolege.

DO
domxerex
22:20 28.04.2019.

Vrlo jednostavno, maknite medije i pustite neka sud radi svoj posao kao da je riječ o dvojici huligana sa ulice.

Avatar southman
southman
08:57 28.04.2019.

PSG je smijurija od kluba !