BILO IH JE MNOGO

Pogledajte najveće zanimljivosti Premier lige u 2014. godini

Foto: Press Association/PIXSELL
Pogledajte najveće zanimljivosti Premier lige u 2014. godini
30.12.2014.
u 16:41
Falcao u Manchester Unitedu čini više nego u Atleticu i Monacu. Iako ne zabija toliko, već u deset utakmica skupio je tri asistencije. U 88 nastupa za Atletico i Monaco skupio ih je četiri!
Pogledaj originalni članak

Premier liga možda je najzanimljivija, najsadržajnija i najneizvjesnija nogometna liga na svijetu pa nije čudno da nudi brojne intrigantne detalje.

U ovoj godini na izmaku, treba se prisjetiti svega što se događalo na Otoku, a kao glavna stvar nekako se nameće činjenica da Ryan Giggs u svojoj posljednjoj sezoni u karijeri nije uspio zabiti niti jedan jedini pogodak! Valjda mu je i to pomoglo da se napokon umirovi i sjedne na klupu do dolaska Louisa van Gaala.

Zanimljivo je i da Falcao u Manchester Unitedu čini više nego u Atleticu i Monacu. Iako ne zabija toliko, već u deset utakmica skupio je tri asistencije. U 88 nastupa za Atletico i Monaco skupio ih je četiri!

Pogledajte ostale zanimljivosti na Goal.com.

>> Igrat će i sa 40 godina: Ryan Giggs popisao novi ugovor s Unitedom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.