DARIVALI RUŽE

Pogledajte Lekino i Šimunićevom iznenađenje za Dan žena

Foto: GNK Dinamo
Pogledajte Lekino i Šimunićevom iznenađenje za Dan žena
08.03.2014.
u 16:55
- Na ovaj smo način htjeli pokazati našim tetama čistačicama, kolegicama iz hotela, tetama kuharicama i našoj nutricionistkinji koje svaki dan brinu o svemu oko nas da zaista cijenimo njihov trud - rekao je kapetan Šimunić.
Pogledaj originalni članak

Igrači Dinama obilježili su su Međunarodni dan žena 8. ožujka. Za vrijeme boravka prve momčadi na stadionu (a i kada momčad nije tamo) o igračima brine velik broj ljudi. Treneri, doktori, fizioterapeuti, oružari, ali i ženski dio tog "velikog motora" bez kojega ne bi sve funkcioniralo kao po špagi.

Iako ih u subotu popodne čeka utakmica protiv Slaven Belupa u Koprivnici, kapetan Dinama Josip Šimunić i dokapetan Jerko Leko odvojili su malo vremena kako bi u ime igrača i stručnog stožera izveli jedno iznenađenje. Nakon kratke šetnje i kupovine crvenih ruža u blizini stadiona, Šimunić i Leko na prijevaru su "sazvali sastanak" ispred svlačionica, a zatim iznenadili "slavljenice".

- Na ovaj smo način htjeli pokazati našim tetama čistačicama, kolegicama iz hotela, tetama kuharicama i našoj nutricionistkinji koje svaki dan brinu o svemu oko nas da zaista cijenimo njihov trud i rad i da smo ponosni što radimo s njima. U ime cijele momčadi od srca im hvala - rekao je kapetan Šimunić.

>> ‘Ukrajinci’ ne mogu igrati, ali možda ipak dođu u Dinamo

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DH
dalibor.hren
17:29 08.03.2014.

Veterani su pokazali da su spremni!

DU
Deleted user
20:39 08.03.2014.

Bravo momci!

ŠE
Šeripaga
08:14 09.03.2014.

Svaka čast! Lijepa gesta. A zar "pošteni hrvati" smiju nekome željeti zlo? Kako god bilo, željeti nekom da ostane bez posla je grijeh. Ali to smo mi, jel', "pošteni hrvati". Neka susjedu crkne krava ....