VRELA KRV

Pogledajte kako se Ante Rebić sukobio s protivnikom, zamalo se potukli!

Foto: EXPA/PIXSELL
Ante Rebić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ante Rebić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ante Rebić
Foto: PA/Pixsell
Ante Rebić
Foto: PA/Pixsell
Ante Rebić
30.07.2020.
u 09:17
Čini se da je Rebić zamijenjen jer se u prvom poluvremenu sukobio s Gastonom Ramirezom.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Milana slavili su sinoć sa 4-1 (1-0) na gostovanju kod Sampdorije, čime je milanska momčad osigurala nedostižna četiri boda prednosti pred Napolijem u borbi za plasman u kvalifikacije Europske lige.

Milan je poveo već u 4. minuti kad je hrvatski reprezentativac Ante Rebić prošao po lijevoj strani, ubacio na vrh peterca, gdje je bio Zlatan Ibrahimović i glavom poslao loptu u mrežu. Milanezi su pobjedu potvrdili s dva gola u razmaku od četiri minute. U 54. minuti je Ibrahimović asistirao za Calhanoglua, a četiri minute poslije su zamijenili uloge kod trećeg pogotka.

Sampdoria je u 78. minuti propustila kazneni udarac, ali u 87. minuti je Askildsen pogodio dalekometnim projektilom za 1-3. Konačnih 1-4 u drugoj minuti sučevog dodatka postavio je Leao, koji je na poluvremenu zamijenio Antu Rebića.

Čini se da je Rebić zamijenjen jer se u prvom poluvremenu sukobio s Gastonom Ramirezom. Ova dva nogometaša naguravala su se na terenu i zamalo je došlo do tučnjave. Talijanski novinari pišu da je Ramirez rekao našem nogometašu: 'pripazit ću te u drugom poluvremenu'.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MR
mrzimcrvenekmerove
16:39 30.07.2020.

neka ga je

NE
Nemanadimak
10:20 30.07.2020.

Ante je sjajan igrac samo mora malo obuzdati zivce. Ovde je morao odma past cim je ovaj krenio na njega a ne nagurivat se. Vidi se da je ovaj krenio provocirati ga i Ante drugi put to mora elegantnije odraditi.