I DALJE LIJEPA

Pogledajte kako nakon deset godina izgleda djevojka koja je ljepotom očarala svijet

Foto: DPA/Pixsell
Pogledajte kako nakon deset godina izgleda djevojka koja je ljepotom očarala svijet
22.04.2020.
u 13:56
Mediji su je proglašavali najpoznatijom navijačicom na svijetu, bila je u brojnim medijima, ali je nakon toga pala u zaborav.
Pogledaj originalni članak

Larissa Riquelme paragvajska je navijačica koju je čitav svijet zapazio tijekom Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Tada su je mediji proglašavali najpoznatijom navijačicom na svijetu, bila je u brojnim medijima, ali je nakon toga pala u zaborav.

Larissa Riquelme od tada je nabacila koji kilogram, no još uvijek plijeni svojom pojavom. A njenih 1,1 milijuna pratitelja na Instagramu to potvrđuje.

Larissa je ovaj put obišla svjetske medije zbog maske za zaštitu od koronavirusa. Naime, lice je prekrila posebnom maskom u bojama njenog Paragvaja. A navijači diljem svijeta usput su se posjetili kako vatrena Južnoamerikanka danas izgleda.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

DU
Deleted user
14:16 22.04.2020.

Nije ona ljepotom ocarala nego sisama.

PU
Pulchrum
19:18 22.04.2020.

Tu osobno ne vidim ljepotu već golotinju. Tako svatko može prije opčarati, nego očarati. Dajte nam već djevojke koje su znanstvenice, ozbiljne, odgovorne žene i djevojke, majke, supruge, domaćice, čistačice. Ne može se jedan renomirani Večernji list bazirati na pornografskim sličicama, to je ispod nivoa

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
16:32 22.04.2020.

Moja susjetka Mirna je bolja pic...ovo je mrsavo...