Sjajna predstava

Maestralni Rakitić zabio, asistirao i napravio ključni potez u pobjedi Barcelone!

Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Rakitić, Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Rakitić, Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Rakitić, Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
28.02.2015.
u 17:58
To mu je prvi ligaški pogodak od studenog prošle godine, a ukupno četvrti pogodak u Primeri ove sezone.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je u prošlom kolu Barcelona neočekivano kiksala protiv Malage na domaćem stadionu, momčad Luisa Enriquea, koja je u međuvremenu u Ligi prvaka pobijedila Manchester City, u sklopu 25. kola prvenstva u gostima je pobijedila Granadu sa 3:1. Odlične utakmice odigrali su Luis Suarez i Ivan Rakitić, čiju statistiku možete pogledati OVDJE!

Trener katalonskog kluba nije ništa želio prepustiti slučaju i odlučio je izvesti vrlo jaki sastav na teren, a u početnoj postavi našao se Ivan Rakitić. Upravo je hrvatski reprezentativac zabio prvi pogodak na utakmici. U 26. minuti u prilici je bio Luis Suarez, ali njegov udarac je zaustavio branič Granade. Tada je na loptu natrčao Raketa i zabio za vodstvo katalonskog kluba. To mu je bio prvi ligaški pogodak od studenog prošle godine, a ukupno četvrti pogodak u Primeri ove sezone.

Početkom drugog poluvremena Luis Suarez je povisio vodstvo Barce na 2:0, a ovoga puta Raketa je upisao asistenciju. Urugvajac mu je vratio loptu i utrčao u kazneni prostor, a hrvatski veznjak sjajno prebacio obranu i ponovno uposlio Suareza koji odličnom reakcijom matira vratara. U 53. minuti Rico je iz jedanaesterca smanjio na 1:2, a sve sumnje oko pobjednika otklonio je Lionel Messi u 70. Ponovno je ključni potez odigrao Rakitić koji je sjajnom loptom izbacio cijelu obranu Granade i gurnuo u priliku Suareza, koji nesebično daje loptu Messiju i Argentinac se s lakoćom upisuje u strijelce. Bio mu je ovo 27. pogodak u prvenstvu i već sada ima samo jedan manje nego u cijeloj prošloj sezoni. Također, približio se Ronaldu koji je zabio dva gola više.

Katalonci su na samo bod zaostatka za Realom, ali imaju i utakmicu više.

>>Bayern zabio četiri gola Kölnu

>>Ancelotti otkrio kada će se Modrić vratiti na travnjak

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar eli974
eli974
19:05 28.02.2015.

kad Raketa igra Barcelona ne gubi,činjenica!

Avatar Vrijeme
Vrijeme
18:46 28.02.2015.

Dobra igra.

Avatar nula
nula
20:35 28.02.2015.

Nije mu lako , kad vidis koji sve vanzemaljci igraju s njim . On je pravi lider , kao u Sevilli , a ovdje je sveden na ulogu vodonose. Bravo Raketa.