OTVORILO SE

Pogledajte kako je Pjaca zabio svoj prvi gol za Fiorentinu!

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Pogledajte kako je Pjaca zabio svoj prvi gol za Fiorentinu!
22.09.2018.
u 20:06
Dogodilo se to u petom kolu Serie A u kojem je Fiorentina kod kuće svladala SPAL s 3:0.
Pogledaj originalni članak

Marko Pjaca zabio je svoj prvi gol za Fiorentinu!

Dogodilo se to u petom kolu Serie A u kojem je Fiorentina kod kuće svladala SPAL s 3:0.

Hrvatski reprezentativac u strijelce se upisao u 18. minuti kada je iskoristio pogrešku domaće obrane koja nije uspjela izbiti loptu.

Pjaci je to prvi gol nakon pola godine, u ožujku je zabio za Schalke. Osim toga, to mu je prvi gol u Serie A. U dresu Juventusa zabijao je u Ligi prvaka, ali ne i u prvenstvu.

Pjaca je upisao i asistenciju, u 56. minuti je dodao Chiesi koji je zabio za konačnih 3:0. Branič Lorenco Šimić igrao je za SPAL od 57. minute.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

TO
Tomi0713
22:35 22.09.2018.

Ako on dode u staru formu to ce nam biti najvece pojacanje.

JU
juma
12:24 23.09.2018.

Nakon 9 mjeseci pauze zbog ozljede, treba isto toliko vremena da se vratis u formu. To je staro pravilo i Pjaca se tek sada polako tamo gdje je bio prije ozljede..

AD
adrian
13:13 23.09.2018.

Naravno od videa samo okvir... Šta da gledam??!