DOBILI PET KOMADA

Pogledajte grafički prikaz debakla Španjolaca

Foto: Reuters (Ilustracija)
Pogledajte grafički prikaz debakla Španjolaca
14.06.2014.
u 12:44
Goal.com donosi grafički prikaz iz kojega je vidljivo kako su Nizozemci gradili akcije koje su dovele do pet pogodaka u Casillasovoj mreži.
Pogledaj originalni članak

Nizozemska je sinoć s pet komada ponizila svjetske prvake Španjolce. Ako ste se pitali kako im je to pošlo za rukom, odgovor ima hrvatsko izdanje popularnog portala Goal.com.

Goal.com donosi grafički prikaz iz kojega je vidljivo kako su Nizozemci gradili akcije koje su dovele do pet pogodaka u Casillasovoj mreži. Pogledajte!

>> Evo kako se izgovaraju imena svih igrača na Svjetskom prvenstvu!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SL
Slavek
14:33 14.06.2014.

Holandjani su se poslije primljenog gola otvorili i krenuli na sve ili nista i uspjeli su potopiti Spanere. Poslije dosudjenog ne postojecega penala su svatili da ce i oni proci kao HR protiv Brazila su svatili da moraju krenuti hrabro i uspjeli su. ......... I nasi su tako trebali krenuti svi u napad pa kome obojci, kome opanci.