NAPUSTILA KARANTENU

Poginula djevojka (25) poznatog nogometaša, imala srčani zastoj usred vožnje

Foto: Instagram/Screenshot
Melody Pasini
Foto: Instagram/Screenshot
30.03.2020.
u 09:38
Centurionu ne ide posljednjih dana jer mu je prije dva tjedna preminula i baka koja ga je odgajala nakon smrti oca dok je bio još dječak, a majka radila kako bi imali novaca
Pogledaj originalni članak

Melody Pasini (25), djevojka nogometaša Veleza, Ricarda Centuriona, poginula je u automobilskoj nesreći.

Pasini je prekršila karantenu i napustila svoj dom u Lomasu iz nepoznatih razloga, a koje će otkriti istraga koja je u tijeku.  

Melody i Ricardo su bili zajedno četiri godine uz kratke prekide. Prema navodima medija, Pasini je u vožnji imala srčani zastoj nakon kojeg se zabila u parkirani automobil. 

Pasini je i ranije imala problema sa srcem pa je s 13 godina morala i na operaciju. Prije dvije godine opet je završila na operacijskom stolu, a smrt je potvrdila policija. 

Centurionu je ovo druga tragedija kroz koju je prošao u samo dva tjedna. Prije dva tjedna preminula mu je i baka koja ga je odgajala nakon smrti oca dok je bio još dječak, a majka radila kako bi imali novaca. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr