Stigla kazna

Pochettino suspendiran dvije utakmice

Foto: Reuters/Pixsell
Pochettino suspendiran dvije utakmice
06.03.2019.
u 13:17
Argentinac je odmah rekao da će prihvatiti kaznu i priznao da je prešao crtu.
Pogledaj originalni članak

Engleski nogometni savez suspendirao je trenera engleskog prvoligaša Tottenhama Mauricija Pochettina s dvije utakmice i odredio mu kaznu u iznosu od 11.500 eura zbog svađe sa sucem nakon poraza od Burnleya.

Argentinski trener, čija se momčad u utorak plasirala u četvrtfinale Lige prvaka nakon pobjede protiv Borussije Dortmund, kažnjen je jer se nakon utakmice 23. veljače unio u lice sucu Mikeu Deanu i bijesno se raspravljao s njim. Argentinac je odmah rekao da će prihvatiti kaznu FA-ja i priznao da je prešao crtu.

Pochettino će zbog suspenzije s tribina promatrati sljedeću utakmicu prvenstva protiv Southamptona u subotu, a zatim i utakmicu koja je na rasporedu 31. ožujka protiv Liverpoola.

Pochettino nije otkrio sadržaj verbalne razmjene sa sucem, ali ga je zasmetala odluka da dosudi korner koji je rezultirao pogotkom Chrisa Wooda.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.