TRENER TOTTENHAMA

Pochettino: Ovo je teško opisati, moji igrači su junaci

Foto: Reuters/Pixsell
Tottenham
Foto: Reuters/Pixsell
Ajax - Tottenham
Foto: Reuters/Pixsell
Tottenham
Foto: Reuters/Pixsell
Tottenham
Foto: Reuters/Pixsell
Tottenham
09.05.2019.
u 13:01
- Osjećaj je predivan, hvala ti nogomete. Moji su igrači junaci, prošle godine sam svima govorio da su oni junaci. Drugo je poluvrijeme bilo sjajno.
Pogledaj originalni članak

Tottenham je sinoć u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka sa 3-2 u dramatičnoj završnici u Amsterdamu pobijedio Ajax i plasirao se u finale gdje ga čeka Liverpool.

"Osjećaj je predivan, hvala ti nogomete. Moji su igrači junaci, prošle godine sam svima govorio da su oni junaci. Drugo je poluvrijeme bilo sjajno. Hvala ti nogomete, ovakve emocije nisu moguće bez nogometa. Hvala svima koji su vjerovali u nas. Teško je ovo opisati", izjavio je trener Tottenhama Mauricio Pochettino.

"Oni su svi junaci, ali Lucas Moura je superjunak", istaknuo je Pochettino.

"Razgovarali smo prije utakmice da kada radite nešto što volite da to ne predstavlja stres nego strast tima. Pokazali smo da volimo sport i nogomet. Bilo je predivno gledati ovu utakmicu", dodao je. "Teško je natjecati se na ovoj razini. Zahvalan sam što sam trener".

Trostruki strijelac za Tottenham Moura je također bio preplavljen emocijama.

"Nemoguće je opisati kako se osjećam. Presretan sam i jako ponosan na suigrače. Uvijek sam vjerovao u ovo. Dali smo sve od sebe na terenu i zaslužujemo ovaj trneutak, mi smo obitelj. Nemoguće je to objasniti. To je velik dar od Boga kojeg želim podijeliti sa suigračima, obitelji i prijateljima", rekao je brazilski nogometaš.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.