ŠAH

Pobjeda Rusa u velikom derbiju

Foto: Marin Tironi/Pixsell
Pobjeda Rusa u velikom derbiju
13.11.2019.
u 11:57
Meč je odlučio Poljak Mateusz Bartel, koji je svladao Tor Fredrika Kaasena. Nakon dvije uzastopne pobjede Bosiočić je protiv Davida Navare zabilježio prvi remi
Pogledaj originalni članak

U 3. kolu 35. Kupa europskih klubova na kojem sudjeluje 66 klupskih sastava, na rasporedu je bio derbi susret između branitelja naslova ruskog "Mednji Vsadnika" i najvećeg rejting-favorita skopskog "Alkaloida" u kojem su Rusi došli do trijumfa

Pobjedom Pavela Ponkratova nad Jurijem Krivoručkom Rusi su ostvarili minimalnu pobjedu 3,5-2,5 i tako širom otvorili put prema novoj tituli europskog prvaka.

Treći nositelj, češka momčad "AVE Novy Bor" istim je rezultatom svladala norvešku "Valerengu" za koju igra naš velemajstor Marin Bosiočić. Meč je odlučio Poljak Mateusz Bartel, koji je svladao Tor Fredrika Kaasena. Nakon dvije uzastopne pobjede Bosiočić je protiv Davida Navare zabilježio prvi remi.

Ognjen Cvitan je u "dresu" švicarskog "Riehena" pretrpio prvi poraz, a njegov je klub izgubio s 4-2 od češkog sastava "Joly nad Labem".

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.