Legendarni Talijan

Pirlo šokirao napadom na uvijek požrtvovnog Mandžu, ove riječi baš bole!

Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Andrea Pirlo
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Andrea Pirlo
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Andrea Pirlo Mateo Kovačić
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo
18.04.2019.
u 17:54
Nema tu kvalitete, samo je Pjanić na zadovoljavajućoj razini. Ostali su dobri, ali momčad treba nekoga poput Inieste - kazao je Pirlo na račun veznog reda Juventusa
Pogledaj originalni članak

Andrea Pirlo, legendarni nekadašnji nogometaš Milana i Juventusa, gostovao je uz Fabija Capella u srijedu u emisiji Sky Sporta i dao mišljenje što je sve ove sezone pošlo po zlu, zašto je Juventus ispao u četvrtfinalu Lige prvaka od Ajaxa.

Premda Mandžukića uopće nije bilo u uzvratu u kojem je Stara Dama u Torinu poražena 2:1, Pirlo je upravo hrvatskog igrača izdvojio kao najslabiju kariku, pa gledatelje iznenadio rečenicom:

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski reprezentativci

- Ako Juventus sljedeće sezone želi osvojiti naslov prvaka Europe, Mandžukić ne smije biti prvi napadač! Da vodim kluba odmah bi doveo novog - kazao je Pirlo, pa paljbom zasuo i vezni red Juvea: - Nema tu kvalitete, samo je Pjanić na zadovoljavajućoj razini. Ostali su dobri, ali momčad treba nekoga poput Inieste - zaključio je. 

Capello se, pak, nije dirao u vezni red ili napadače, ali je zato također čelnicima kluba udijelio jedan savjet, pa napomenuo da bi im prioritet na tržištu trebao biti branič amsterdamske momčadi Matthijs de Ligt.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

JU
juma
19:08 18.04.2019.

Nisam znao da je Mandzukic prvi napadac u Juventusu, dok mi Pirlo nije otvorio oci. Ja naivan mislio kako je to izvjesni Ronaldo ili prije Higuain, a ono svi prvog napadaca Mandzukica hrane loptama.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:50 18.04.2019.

Pirlo.... zaliži tu svoju masnu kosu... i drži se vinograda. Pametniji si.

NI
NikoCro
19:32 18.04.2019.

Ocito im bez Mandze ne ide jer on igra i napad i obranu, a Pirlo buba gluposti