NBA

Phil Jackson napustio New York Knickse

Foto: Reuters/PIXSELL
Phil Jackson
Foto: Reuters/PIXSELL
Phil Jackson
Foto: Reuters
Phil Jackson
Foto: 'LUCY NICHOLSON'
'Former Los Angeles Lakers coach Phil Jackson (L) greets Lakers guard Kobe Bryant at a memorial service for the late Lakers owner Jerry Buss in Los Angeles, February 21, 2013. Buss, who parlayed a $1,
Foto: import
Phil Jackson
Foto: AFP
Phil Jackson
29.06.2017.
u 00:24
Nakon što smo pozorno razmotrili situaciju, odlučili smo se sporazumno razići - objavio je vlasnik Knicksa Jim Dolan
Pogledaj originalni članak

Najtrofejniji košarkaški trener u povijesti NBA lige Phil Jackson, koji je tijekom karijere osvojio 11 naslova, napustio je dužnost predsjednika New York Knicksa nakon što u protekle tri godine na toj poziciji nije uspio unaprijediti rezultate momčadi.

- Nakon što smo pozorno razmotrili situaciju, odlučili smo se sporazumno razići - objavio je vlasnik Knicksa Jim Dolan.

Jackson je kao trener osvojio šest naslova s Chicago Bullsima (1991-93 i 1996-98) i pet s Los Angeles Lakersima (2000-02 i 2009-10), dok je kao igrač osvojio dva naslova upravo u dresu Knicksa (1970 i 1973). To su ostala jedina dva naslova Knicksa sve do danas.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.