ODUSTALI

Perišić je preskup Bayernu, Ivan se vraća u Inter koji mu traži novog kupca

Foto: NordPhoto/PIXSELL
Ivan Perišić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Ivan Perišić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Ivan Perišić
26.05.2020.
u 11:13
Perišić je za Bayern odigrao 22 utakmice, postigao pet pogodaka i upisao osam asistencija
Pogledaj originalni članak

Ivan Perišić će se na kraju sezone vratiti u Inter. Bayern nakon isplaćene cifre od 5 milijuna eura za jednogodišnju posudbu ne želi platiti još 20 za otkup njegova ugovora, a šturo obrazloženje talijanskim medijima dao je izvršni predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenigge.

– Čitam da mnogi klubovi režu plaće igračima kako bi smanjili troškove, pa očekujem da će ovog ljeta na tržištu biti puno veća ponuda nego potražnja. To obično dovodi do pada cijena i plaća. Klubovi moraju učiti u ovoj krizi i pokušati vratiti održivost u nogomet – rekao je Rummenigge.

Bayern je prvotno do 15. svibnja morao odlučiti hoće li kupiti Perišića ili ne, zatim je rok bio odgođen zbog pandemije, ali Bayern je tražio popust na koji Inter nije htio pristati. Sukladno tome, Inter je obznanio Bayernu da već traži potencijalne nove kupce za Hrvata. Podsjetimo, Perišić je za Bayern odigrao 22 utakmice, postigao pet pogodaka i upisao osam asistencija.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.