Loše mu sjele kritike

Pep: Možda ja nisam trener za Bayern

Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach
Pep: Možda ja nisam trener za Bayern
23.05.2015.
u 00:30
'Od srijede nisam vidio obitelj, udaljeni smo sat i pol vožnje od Hamburga. U gradu bi pritisak od navijača bio neizdrživ, kaže naš nogometaš Ivica Olić
Pogledaj originalni članak

Bayern u posljednjem kolu Bundeslige igra protiv Mainza u Allianz Areni, a sezonu će završiti samo s jednim trofejom - naslovom njemačkog prvaka.

– Ako Bayern traži trenera koji će svake sezone osvajati trostruku krunu, ja nisam ono što traže – kaže Bayernov trener Pep Guardiola.

– Naučio sam da ljudi ovdje previše pričaju, no moraju se smiriti s kritikama. Trebaju imati više respekta za njemačkog prvaka. Osvajanje Lige prvaka možda je najveća nagrada u nogometu, ali osvajanje Bundeslige je za Bayern najvažnije, a to smo napravili – zaključio je trener Bavaraca.

>> Pep Guardiola će ipak biti na finalu Lige prvaka u Berlinu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
03:31 23.05.2015.

ma nemoj zezat da nisi trener za bayern, od ubojitog stroja ti napravis smijuriju, svaka cast pep

PK
petar.kolak.9
09:18 23.05.2015.

kolega pep ja osobno mislim da je to promasaj za tebe pored toliko skupih igraca koji zele igrat a tvoja igra se svodi na djeciju tika /taka.

Avatar vodomar
vodomar
10:03 23.05.2015.

Znam taj osjećaj, ni ja nisam za Bayern.