THE MIRROR:

Neočekivano: Guardiola neće produljiti sa Cityjem, preuzima ovu reprezentaciju?

Foto: Dylan Martinez/REUTERS
Neočekivano: Guardiola neće produljiti sa Cityjem, preuzima ovu reprezentaciju?
23.01.2022.
u 11:05
Podsjetimo, Pep trenuto vodi City s kojim je od 2016. osvojio tri, a na dobrom je putu i da osvoji četvrti naslov prvaka.
Pogledaj originalni članak

Španjolski nogometni stručnjak Pep Guardiola mogao bi biti sljedeći nizozemski izbornik, piše The Mirror. Glasine se šire kako će Guardiola 2023. kada mu istekne ugovor napustiti Manchester City.

Nizozemski nogometni savez navodno ozbiljno radi na planu da 51-godišnjaku ponudi mjesto izbornika koje trenutačno drži Louis van Gaal. Guardiola je u nekoliko navrata govorio da neće produžiti ugovor sa Cityjem te da bi radio vodio neku reprezentaciju.

"Mislim da će biti dosta nakon sedam godina u ovom klubu. Uzet ću pauzu, a onda bih volio voditi neki južnoamerički klub ili europsku ili južnoameričku reprezentaciju. Volio bih igrati na Copa Americi", rekao je Guardiola prošlog ljeta.

Podsjetimo, Pep trenuto vodi City s kojim je od 2016. osvojio tri, a na dobrom je putu i da osvoji četvrti naslov prvaka.

Prije nego što je preuzeo Manchester City, Španjolac je bio trener Bayerna, a prije dolaska u München je uzeo 12 mjeseci pauze nakon što je otišao iz Barcelone. S Bayernom je također bio vrlo uspješan osvojivši tri naslova prvaka zaredom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DM
drazen.muhvic
11:31 23.01.2022.

Rekao da bi volio biti na Copa America, a gurate ga Nizozemcima? Nigdje veze...