Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP rukomet

Francuska lako protiv Nizozemske, Gerard skupio 13 obrana

20.01.2022.
u 20:01

Francusku su do pobjede predvodili Yanis Lenne s osam golova, te Nicolas Tournat s pet pogodaka, dok je Vincent Gerard sakupio 13 obrana

U susretu 1. kola drugog kruga Europskog rukometnog prvenstva, reprezentacija Francuske je bez većih problema pobijedila Nizozemsku 34-24. Francuska je sjajno ušla u susret i nakon pet minuta igre povela je 5-0. Nizozemska se uspjela vratiti i na polovici prvog dijela približila se na samo gol zaostatka, a u 24. minuti i izjednačiti na 12-12. Ipak, do kraja poluvremena je Francuska napravila seriju 3-0 za 15-12.

U drugom dijelu aktualni olimpijski prvaci nisu dozvolili nikakvo iznenađenje i na kraju su slavili sa 10 golova razlike.

Francusku su do pobjede predvodili Yanis Lenne s osam golova, te Nicolas Tournat s pet pogodaka, dok je Vincent Gerard sakupio 13 obrana.

U nizozemskim redovima Kay Smits i Dani Baijens su zabili po četiri gola.

U prvom susrtu iz ove skupine Crna Gora je uvjerljivo porazila Hrvatsku sa 32-26.

Crnu Goru su do velike pobjede predvodili Miloš Vujović i Branko Vujović sa po sedam golova, dok je sjajni Nebojša Simić sakupio 14 obrana. U hrvatskim redovima Ivan Čupić je sabio sedam, a Luka Cindrić pet golova. Ivan Pešić je imao  sedam, a Mirko Alilović tri obrane.

Večeras se u našoj skupini još sastaju Danska i Island.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije