Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THE MIRROR:

Neočekivano: Guardiola neće produljiti sa Cityjem, preuzima ovu reprezentaciju?

Premier League - Southampton v Manchester City
Dylan Martinez/REUTERS
23.01.2022.
u 11:05

Podsjetimo, Pep trenuto vodi City s kojim je od 2016. osvojio tri, a na dobrom je putu i da osvoji četvrti naslov prvaka.

Španjolski nogometni stručnjak Pep Guardiola mogao bi biti sljedeći nizozemski izbornik, piše The Mirror. Glasine se šire kako će Guardiola 2023. kada mu istekne ugovor napustiti Manchester City.

Nizozemski nogometni savez navodno ozbiljno radi na planu da 51-godišnjaku ponudi mjesto izbornika koje trenutačno drži Louis van Gaal. Guardiola je u nekoliko navrata govorio da neće produžiti ugovor sa Cityjem te da bi radio vodio neku reprezentaciju.

"Mislim da će biti dosta nakon sedam godina u ovom klubu. Uzet ću pauzu, a onda bih volio voditi neki južnoamerički klub ili europsku ili južnoameričku reprezentaciju. Volio bih igrati na Copa Americi", rekao je Guardiola prošlog ljeta.

Podsjetimo, Pep trenuto vodi City s kojim je od 2016. osvojio tri, a na dobrom je putu i da osvoji četvrti naslov prvaka.

Prije nego što je preuzeo Manchester City, Španjolac je bio trener Bayerna, a prije dolaska u München je uzeo 12 mjeseci pauze nakon što je otišao iz Barcelone. S Bayernom je također bio vrlo uspješan osvojivši tri naslova prvaka zaredom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
11:31 23.01.2022.

Rekao da bi volio biti na Copa America, a gurate ga Nizozemcima? Nigdje veze...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije