stiže u city

Pellegrini: Ako će biti potrebno Lampard će igrati i protiv Chelsea!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Pellegrini: Ako će biti potrebno Lampard će igrati i protiv Chelsea!
03.08.2014.
u 14:55
Važan nam je zbog Lige prvaka, sezona je duga - rekao je čileanski stručnjak
Pogledaj originalni članak

Manuel Pellegrini, menadžer Manchester Cityja, potvrdio je kako će Frank Lampard do siječnja biti član Građana. Tada, naime, počinje prvenstvo njegova novog kluba New Yorka u MLS-u, a u međuvremenu će biti na posudbi u engleskom prvaku.

- Lampard će od srijede trenirati s nama, a zbog velike konkurencije na njegovoj poziciji morat će se namučiti za mjesto u momčadi. Važan nam je zbog Lige prvaka, sezona je duga - rekao je Pellegrini i dodao da će legenda Chelsea igrati svaku utakmicu za City, pa ako treba i onu 21. rujna kada će se Građani susresti sa Bluesima u Premierligi.

- Pričat ću još s njim o takvim stvarima - dodao je čileanski stručnjak.

>>Lampard u kratkom roku od heroja postao najveći izdajnik

>>Lampard će se vratiti u Premiership, ali kao član Cityja!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
19:52 03.08.2014.

Aaaaaa,....koja glupost. Ne mogu vjerovati da je izabrao Mancheester City, a mogao je izabrati Melbourne Australia kao David Villa.