Naklon do poda

Özil majstorijom bacio na travnjak protivničku obranu, o ovom golu dugo će se pričati!

Foto: Screenshot
Mesut Ozil
01.11.2016.
u 23:15
Iako je domaćin poveo s 2:0, gosti su s tri pogotka preokrenuli susret, a junak utakmice bio je Mesut Özil koji je u 88. minuti zabio za pobjedu
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Arsenala u četvrtom su kolu Lige prvaka pobijedili Ludogorec s 3:2 i osigurali plasman u osminu finala. Bila je to vrlo zanimljiva utakmica, a Wengerovi nogometaši napravili su preokret koji će se pamtiti.

Iako je domaćin poveo s 2:0, gosti su s tri pogotka preokrenuli susret, a junak utakmice bio je Mesut Özil koji je u 88. minuti zabio za pobjedu. I to na kakav način! Bila je to prava majstorija Özila koji je prvo prebacio vratara, a onda sjajnim lažnjakom na travnjak bacio dvojicu braniča i zabio. O ovom potezu danima će se govoriti.

>>City fantastičnim preokretom do prve pobjede nad Barcelonom!

>>Atletico, Arsenal, PSG i Bayern osigurali prolaz u osminu finala

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

ML
Mlllado
06:55 02.11.2016.

Opsajd ko kuca

DU
Deleted user
01:30 02.11.2016.

Zaleđe.

Avatar jumanji
jumanji
10:16 02.11.2016.

majstor svoga zanata