Linda Pizzuti Henry

Njoj godine nisu problem! Mlađa je 29 godina od svog muža milijardera

Foto: Reuters/Pixsell
Linda Pizzuti Henry
Foto: Reuters/Pixsell
Linda Pizzuti Henry
Foto: Reuters/Pixsell
Linda Pizzuti Henry
Foto: Reuters/PIXSELL
Linda Pizzuti Henry
Foto: Reuters/PIXSELL
Linda Pizzuti Henry
Foto: Reuters/PIXSELL
Linda Pizzuti Henry
25.05.2019.
u 07:47
Gazdarica je šutnula loptu u praznu mrežu, a taj pogodak nisu propustili pozdraviti oni navijači Liverpoola koji su se još bili opraštali od tribina Anfielda
Pogledaj originalni članak

Pogodak Sadija Manéa Wolverhamptonu nije bio posljednji koji su navijači na Anfieldu ove sezone proslavili. Nedugo nakon završetka posljednje utakmice sezone koju je Liverpool okončao sa samo jednim prvenstvenim porazom i rekordnim brojem osvojenih bodova u povijesti kluba, a koji opet nije bio dovoljan za naslov prvaka, dio utučenih navijača koji je još ostao na tribinama kultnog stadiona svjedočio je neobičnoj sceni.

U fokusu štikle, a ne suze

Prva dama Anfielda Linda Pizzuti Henry (40), inače supruga vlasnika kluba Johna W. Henryja, spustila se na travnjak u štiklama, uskoj ružičastoj haljini i rukavicama do lakta pa zaigrala nogomet. Gazdarica je šutnula loptu u praznu mrežu, a taj pogodak nisu propustili pozdraviti oni navijači Liverpoola koji su se još bili opraštali od tribina Anfielda.

Ako je na travnjak izišla spontano to je simpatično, a ako je demonstracijom svojih nogometnih vještina svjesno željela privući pozornost onda je PR stručnjakinja jer je uspjela da se njezino baratanje loptom u štiklama, a ne navijačke suze, idući dan nađu u fokusu britanskih medija. Nakon svega, osjetila je potrebu da se navijačima Liverpoola obrati i na Twitteru.

“Tužno je što konačni rezultat ne može potpuno vrednovati ono što je ova posebna momčad postigla. Ovo je bila izvanredna sezona Liverpoola, rekordna i nagrađivana na mnogo načina. Ovo je momčad za povijest... Osjećam se sretnom što sam ovu divlju i emotivnu sezonu dijelila s vama... A sada – na Madrid!”, poručila je Linda koja i inače održava živu komunikaciju na društvenim mrežama s navijačima Liverpoola i tako daje ljudsku notu u odnosu vlasnika kluba i fanova.

Kao što vlasnik Liverpoola John W. Henry nije tipičan milijarder, u mladosti je svirao u rock-sastavima Elysian Fields i Hillary zbog čijih je gaža zapustio fakultet pa nije diplomirao, tako ni Linda Pizzuti Henry nije tipična žena milijardera. Diplomirala je na MIT-u, nagrađivana je filmska producentica, a za bogataša čije se poslovno carstvo procjenjuje na 2,5 milijardi dolara udala se tek nakon što su joj roditelji, inače doseljenici iz Italije, nevoljko dali pristanak. Teško su se, naime, nosili s time da ih dijeli čak 29 godina.

Njihova je priča tipična filmska, hollywoodski sladunjava ako se opiše u nekoliko crtica – bogataš se zaljubio u puno mlađu ljepoticu, oženio se njome i dobio nasljednike. S time što je Henry iza sebe već imao dva propala braka i što je Linda gotovo tri desetljeća mlađa od njega. Štoviše, nije se još bila ni rodila kada se Henry oženio prvi put te u tom braku sa suprugom Mai bio samo nekoliko mjeseci. Bila je osnovnoškolka kada se Henry drugi put oženio s 12 godina mlađom od sebe Peggy Sue.

Lindu je upoznao nedugo nakon što je zbog “nepremostivih razlika” neočekivano zatražio razvod od druge supruge nakon 14 godina braka. Peggy Sue, inače članica upravnog odbora jedne dječje bolnice na Floridi, jednostavno nije mogla pratiti ritam svoga supruga koji je uglavnom boravio u Bostonu gdje je vlasnik dnevnih novina The Boston Globe i slavne bejzbolske momčadi Red Sox.

Henry je bio uporan

Još utučen od novog neuspjela braka, Henry je Lindu primijetio u restoranu, no njegov prvi pokušaj da privuče njezinu pozornost prošao je nezapaženo. Dao joj je svoju posjetnicu uz riječi: “Javi se ako želiš gledati bejzbol”. Djevojka nije bila impresionirana nespretnim pokušajem jer bejzbol je tada nije nimalo zanimao. Henry, međutim, nije odustajao, iako ga je Linda dugo odbijala, a znala ga je čak i brutalno otpraviti, pogotovo jer je u to vrijeme prekinula zaruke.

Tabloidi su se svojedobno dokopali njihove prepiske elektroničkom poštom koja potvrđuje koliko je on bio uporan, a ona hladna na njegove komplimente. – Bila bi fantastično loša ideja da izađem s tobom – poručila mu je u jednom e-mailu. Ipak, Henryju se upornost na koncu isplatila.

>>> Pogledajte koliko vrijede naši nogometaši u galeriji iznad teksta

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KO
Kozlin
22:52 25.05.2019.

Njoj nisu ali njemu jesu

AM
ante_maja
18:29 25.05.2019.

mora da stari dobro je..