ŠPANJOLCI ANALIZIRAJU

Ovo su četiri velika Modrićeva izazova u sljedećih godinu dana!

Foto: Anke Waelischmiller/Sven Simon/D
Soccer Champions League Final 2022/ Liverpool FC - Real Madrid 0:1.
Foto: Anke Waelischmiller/Sven Simon/D
Soccer Champions League Final 2022/ Liverpool FC - Real Madrid 0:1.
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Modrić
10.06.2022.
u 17:05
Luka će na isteku ugovora s Real Madridom u ljeto sljedeće godine imati 37 godina, devet mjeseci i jedan dan, a potpiše li još jedan ugovor, do ljeta 2024. godine, mogao bi postati najstariji nogometaš Reala u povijesti.
Pogledaj originalni članak

Španjolska Marca u analizi novoga Modrićeva ugovora s Real Madridom navodi kako je pred kapetanom hrvatske reprezentacije nekoliko velikih izazova. Iako njihova realizacija iz današnje perspektive izgleda gotovo nemoguće, i ne ovisi samo o Luki, povijest je pokazala kako se našega kapetana nikada ne smije podcjenjivati.

Na primjer, Luka Modrić će na isteku ugovora s Real Madridom u ljeto sljedeće godine imati 37 godina, devet mjeseci i jedan dan, a potpiše li još jedan ugovor, do ljeta 2024. godine, mogao bi postati najstariji nogometaš Reala u povijesti. I srušiti rekord legendarnoga Mađara Ferenca Puskása, koji je posljednji nastup za Real ostvario s 38 godina i 233 dana.

Marca u Modrićeve izazove novoga ugovora ubraja i istrčavanje na obnovljeni stadion Santiago Bernabéu, na kojemu bi radovi trebali biti gotovo do kraja kalendarske godine. Treći Lukin izazov njegovo je četvrto Svjetsko prvenstvo s Hrvatskom, na kojemu će braniti titulu svjetskog doprvaka i svoju Zlatnu loptu.

I na kraju, Modriću se nudi i dostizanje nestvarnoga rekorda Francisca Genta, jedinoga nogometaša u povijesti nogometa koji ima čak šest europskih naslova s Real Madridom. Luka je sada na pet, odnosno ima ukupno čak dvadeset trofeja s Real Madridom od 2012. godine.

>>> Luka Modrić ekskluzivno za Večernji list nakon osvajanja Lige prvaka

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.