Promjene na Nou Campu

Ovih pet igrača dolazi u Barcelonu, a Rakitić otkrio koga želi za trenera

Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Rakitić
Foto: Screenshot
Rakitić
04.05.2017.
u 20:21
- Juan Carlos je netko tko je godinama s nama. Poznaje nas dobro i već je dugo u klubu, kaže Raketa.
Pogledaj originalni članak

Barcelona će sljedeće sezone doživjeti velike promjene. Osim novog trenera koji će stići umjesto Luisa Enriquea bit će mnogo novih lica i u svlačionici katalonske momčadi.

Mundo Deportivo otkrio je imena petorice igrača koji su najbliži dolasku u Barcu.

U prvom redu navode kako bi se u Kataloniju trebao vratiti Hector Bellerin, desni bek Arsenala. Poziciju lijevog beka pak žele ojačati Francuzom Theom Hernandezom, koji igra u Alavesu na posudbi iz Atletico Madrida. Za njega će morati platiti 24 milijuna eura odštete.

Andres Iniesta trebao bi produljiti ugovor s katalonskom momčadi, no kao njegove zamjene spominju se Marco Verratti iz PSG-a ili Philippe Coutinho iz Liverpoola.  

Vratiti bi se trebao još jedan bivši igrač - Gerard Deulofeu, ofenzivac Evertona koji igra na posudbi u Milanu. 

Dodajmo i kako je Ivan Rakitić otkrio svog favorita za Enriqueva nasljednika. Riječ je o njegovom pomoćniku Juanu Carlosu Unzueu.

- Juan Carlos je netko tko je godinama s nama. Poznaje nas dobro i već je dugo u klubu. Uvjeren sam da će vodstvo kluba odlučiti što je najbolje i ja ću ih podržati - rekao je Raketa.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar lisabon
lisabon
15:03 05.05.2017.

Pogotovo ce pitati Rakitica tko ce biti novi trener!!!!!!!I jako ce im biti vazno sta Rakitic o tome misli i dali se slaze!!!!!!