STVAR PRINCIPA

Otkriveno što će Zvone Boban napraviti, neće samo tako prijeći preko otkaza u Milanu!

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
24.01.2015., Sibenik - Proslavljeni hrvatski nogometas Zvonimir Boban u setnji rivom. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Zvonimir Boban
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Zvonimir Boban
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Zvonimir Boban
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Zvonimir Boban
Foto: Reuters/Pixsell
Zvonimir Boban
Foto: IPA/Pixsell
Zvonimir Boban
09.03.2020.
u 12:12
– Moj intervju pravno je besprijekoran – rekao je Boban kada je usporedio Milan s diktatorskim režimom Sjeverne Koreje.
Pogledaj originalni članak

Trakavica se oko završetka angažmana bivšeg kapetana Hrvatske Zvonimira Bobana nastavlja. Milan je Bobanu uručio otkaz uz objašnjenje da mora otići zbog komentara koje je dao u intervjuu za Gazzettu dello Sport.

No talijanski mediji danas pišu da priča nije gotova i da će legendarni hrvatski kapetan tužiti klub i da će se sve rješavati na sudu.

Boban je otpušten zbog neprimjerenog ponašanja, ali on će se protiv toga pravno boriti jer smatra da je postupio u skladu s obvezama iz ugovora. To potvrđuje i njegova izjava koju je nedavno dao:

– Moj intervju je pravno besprijekoran – rekao je Boban kada je usporedio Milan s diktatorskim režimom Sjeverne Koreje.

Talijani pišu da će Boban na sudu tražiti otpremninu, ali da u ovom slučaju nije samo riječ o novcu već je za hrvatskog kapetana ovo prije sve pitanje principa.

Podsjećamo, Boban je dobio otkaz zbog idućeg citata iz Gazzette:

– Do prije nekoliko dana mislio sam da su priče o dvjema dušama unutar kluba neistina, ali činjenica da govorimo o tome svakako nije dobra. Razočaravajuće je što se sve događa u trenucima dok momčad napreduje i kada se vidi naporan rad trenera Piolija. Napraviti to bez upozorenja potez je bez poštovanja i elegancije, to nije Milanov način, barem ne ono čega se mi sjećamo – rekao je tada vidno zgroženi Boban koji je tada oštro kritizirao šefa Ivana Gazidisa zato što mu je ovaj dogovarao dovođenje njemačkog maga Ralfa Rangnicka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
13:32 09.03.2020.

Da je bio dobar,nebi dobio otkaz.

HA
Hanok
12:51 09.03.2020.

dobio otkaz i gotovo

ZB
Zoki-Bijela
12:18 09.03.2020.

Jeli mu decko siguran