HRVATSKA BRONCA

Otkriveni detalji oko prodaje medalje sa SP-a, jedan dio misterija je riješen!

Foto: Siniša Hančić/Pixsell
Vatreni 98
21.11.2018.
u 20:46
Kad bi medalja koja se prodaje pripadala Davoru Šukeru i kad bi imali dozvolu objaviti njegov identitet, procijenjena vrijednost bi bila mnogo veća.
Pogledaj originalni članak

Nedavno se pojavila informacija da netko iz hrvatske nogometne reprezentacije prodaje brončanu medalju sa SP-a 1998., no to nije nitko od vatrenih. Potvrdila je to aukcijska kuća na čijim stranicama se medalja prodaje, piše RTL.

Fifa osvajačima medalja dijeli 30 zlatnih, srebrnih i brončanih medalja. No, njih se proizvede puno više. U Francuskoj se proizvelo 40 od svakog materijala. Njih deset podijelilo se raznim funkcionerima. Ova u prodaji je jedna od tih.

Medalja koja se prodaje jest autentična, ali cijena od sedam i pol tisuća eura je premala u odnosu na slične artikle. Kad bi medalja koja se prodaje pripadala Davoru Šukeru i kad bi imali dozvolu objaviti njegov identitet, procijenjena vrijednost bi bila mnogo veća.

>> Pogledajte što je Zlatko Dalić rekao nakon povratka iz Londona


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

CA
Cafa
21:56 21.11.2018.

O majku vam više i s ovom medaljom i sa zlatnom loptom...

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
23:55 21.11.2018.

Nevjerojatno!!! Koji Članak!!! Ako hoćete prave Hrvatske Diskretne Vjesti !!! Glas Slavonije!!!!!!!

DU
Deleted user
23:35 21.11.2018.

Na HRV se piše dužnosnici, a ne funkcioneri. No dobro tako se piše u НОВОСТИМА I otadžbini.