Mudra odluka

Otkazano i Europsko prvenstvo u karateu

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Otkazano i Europsko prvenstvo u karateu
14.03.2020.
u 15:32
Novi termin EP u karateu bit će određen naknadno
Pogledaj originalni članak

Europsko seniorsko prvenstvo u karateu koje se trebalo održati od 25. do 29. ožujka u glavnom gradu Azerbajdžana Bakuu odgođeno je zbog opasnosti od širenja zaraze koronavirusom.

U petak je azerbajdžanska vlada donijela odluku o zabrani masovnih okupljanja u zemlji kako bi se spriječilo širenje koronavirusa. Zbog toga su u Bakuu već otkazana i finalna natjecanja Svjetskog gimnastičkog kupa koja su se trebala održati tijekom subote i nedjelje.

Novi termin EP u karateu bit će određen naknadno.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.