gradski vrt

Osijek nikad gori, ali za Hajduk je nepobjediv

Foto: 'Davor Javorovic/PIXSELL'
Osijek nikad gori, ali za Hajduk je nepobjediv
31.08.2013.
u 10:20
– Napast ćemo Hajduk, visoko ćemo ga pritisnuti. Mene ne zanima "šahovska" utakmica, mirna i lagana, nećemo s bijelima plesati sentiš. Želim utakmicu visokog ritma s puno trke – najavljuje trener Osijeka Davor Rupnik.
Pogledaj originalni članak

Osijeku su bodovi protiv Hajduka imperativ. Katastrofalan ulazak u sezonu, najlošiji otkako je HNL-a, tri mršava boda uz gol-razliku -14, bijelo-plave je zacementirao za dno i ne dopušta im kalkulacije. Davor Rupnik od svojih nogometaša tražit će da budu ratnici.

– Napast ćemo Hajduk, visoko ćemo ga pritisnuti. Mene ne zanima "šahovska" utakmica, mirna i lagana, nećemo s bijelima plesati sentiš. Želim utakmicu visokog ritma s puno trke – najavljuje trener Osijeka Davor Rupnik sudar dviju najmlađih momčadi HNL-a. Gradski vrt za Hajduk je unatrag nekoliko sezona neosvojiva utvrda, točno pet godina prošlo je od posljednje pobjede Splićana u Osijeku.

– Pobjeda bi podigla atmosferu i lansirala nas u sredinu ljestvice gdje nam je i mjesto – kaže Rupnik.

Najiskusniji nogometaš u Rupnikovu kadru i najveće ovoljetno pojačanje bijelo-plavih Goran Ljubojević u svom trećem boravku u Gradskom vrtu još nije odigrao ni minute.

– Po meni je Ljubojević trenutačno spreman za poluvrijeme, mogao bi zaigrati – kaže trener Rupnik.

>> Split demolirao Osijek, na Parku mladeži slavio 4:0

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.