Gradski vrt

Osijek će zbog gustog rasporeda tražiti odgodu kup susreta

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Osijek - Slaven
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Inter - Osijek
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Inter - Osijek
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Inter - Osijek
01.02.2020.
u 00:14
S Rijekom smo dogovorili odgodu ako prođe, s Dinamom još nije definirano. Imamo pet, šest utakmica, sve su teške i zahtjevne – kazao je Ivica Kulešević
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Osijeka u nedjelju igraju kod Gorice, a slijede im Inter, Dinamo, Rijeka i Hajduk. Tu bi se moglo ugurati i polufinale kupa s Rijekom ili Dinamom.

Osijek će tražiti odgodu tog polufinala, svoj susret već su odgodili Slaven Belupo i Lokomotiva (na 8. travnja).

– S Rijekom smo dogovorili odgodu ako prođe, s Dinamom još nije definirano. Imamo pet, šest utakmica, sve su teške i zahtjevne. Gorica je jako važna, najprije treba uspješno napraviti taj korak – kazao je trener Osijeka Ivica Kulešević.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DM
drazen.muhvic
06:59 01.02.2020.

Znači ovako u veljači imaju tekme redom: 02., 08., 16., 22. i 29. Znači svakih otprilike 7 dana jedna utakmica. I njima je to gust raspored??? A da predlože da se HNL kola igraju svaki drugi vikend?