Služio 18 godina

Oprašta se legenda Rome, 26. svibnja će biti suza

Foto: Reuters (Ilustracija)
Daniele de Rossi
Foto: Reuters/PIXSELL
Italy's Daniele De Rossi (L) fights for the ball with Croatia's Ivan Rakitic during their Euro 2016 qualifying soccer match at the San Siro stadium in Milan November 16, 2014. REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY - Tags: SPORT SOCCER)
14.05.2019.
u 11:33
De Rossi je odigrao 615 utakmica za Romu i zabio 63 gola u svim natjecanjima. Više od njega nastupa za Romu ima samo Francesco Totti.
Pogledaj originalni članak

Veznjak Rome i talijanske reprezentacije Daniele De Rossi okončat će 18-godišnju igračku karijeru u tom klubu na kraju ove sezone, objavio je u utorak talijanski prvoligaš.

Roma navodi kako će zadnja prvenstvena utakmica, kod kuće protiv Parme (26. svibnja), biti zadnja De Rossijeva u dresu kluba u koji je došao kao tinejdežer 2000. godine.

De Rossi je odigrao 615 utakmica za Romu i zabio 63 gola u svim natjecanjima. Više od njega nastupa za Romu ima samo Francesco Totti.

U dresu talijanske reprezehtacije De Rossi je odigrao 117 utakmica, a 2006. je bio i svjetski prvak s reprezentacijom. U dresu Rome je dva puta osvojio talijanski kup.

- Svi ćemo plakati kada zadnji put obuče žutocrveni dres protiv Parme, ali poštujemo njegovu želju da nastavi karijeru u 36.godini dalje od Rome - izjavio je predsjednik kluba James Pallotta.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.