Procjena Transfermarkta

Vrijednost igrača Dinama skočila u nebo, samo Olmo vrijedi više od čitavog Hajduka!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dinamo - Rijeka
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dinamo - Rijeka
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dinamo - Rijeka
Foto: transfermarkt.com
Vrijednost Dinamovih igrača
27.12.2019.
u 15:01
Transfermarkt je podigao vrijednost i Dominiku Livakoviću s osam na 13 milijuna eura, ali i Bruni Petkoviću s osam na 13,5 milijuna eura
Pogledaj originalni članak

Dani Olmo vrijedi 35 milijuna eura! Nova je to procjena urednika stranice Transfermarkt, koji su darovitom Španjolcu podebljali vrijednost za još pet milijuna u odnosu na rujan.

Ne čudi to previše jer je Dinamov dragulj u međuvremenu debitirao za seniorsku španjolsku reprezentaciju, ali i okusio Ligu prvaka, najelitnije klupsko nogometno natjecanje.

Transfermarkt je podigao vrijednost i Dominiku Livakoviću s osam na 13 milijuna eura, Bruni Petkoviću s osam na 13,5 milijuna eura, Mislavu Oršiću s 5,5 na 9,5 milijuna eura, Dini Periću s 2 na 5 milijuna eura. 

Ponešto su napredovali i Arijan Ademi, Amer Gojak, Nikola Moro, Emil Dilaver, Luka Ivanušec i Damian Kadzior. 

Ukupna tržišna vrijednost prve momčadi hrvatskog prvaka sada iznosi impresivnih 136,95 milijuna eura, što je golema prednost u odnosu na njegova najvećeg rivala i trenutačno drugu momčad HNL-a.

Transfermarkt, naime, vrijednost Hajdukovih igrača procjenjuje na 28,5 milijuna eura.

Foto: transfermarkt.com
Vrijednost Dinamovih igrača

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

DU
Deleted user
15:10 27.12.2019.

to su krivi Mamići ili netko treći... nije valjda da je sam Olmo skuplji od cjelokupnog Hajduka, jer Hajduk eto postiže dobre rezultate... čak je i pobijedio lokalni klub iz Praščića gornjih.....

BL
bluesclues
15:21 27.12.2019.

vrijednost hajdukove momcadi je precjenjena - cjela momcad ne vrijedi vise od 15 milijuna...

ĆI
ćiro
15:24 27.12.2019.

Cijeli Hadjuk 28 mil.,a Olmo sam 35 mil.🤣