SLIJEDI DUŽA PAUZA?

Đoković drhtavim glasom: Ne mogu više ovako

Foto: Reuters/PIXSELL
Tennis - Paris Masters tennis tournament men's singles quarterfinals - Novak Djokovic of Serbia v Marin Cilic of Croatia - Paris, France - 4/11/2016 - Djokovic reacts. REUTERS/Gonzalo Fuentes
Foto: Reuters/PIXSELL
Apr 1, 2016; Key Biscayne, FL, USA; Novak Djokovic hits a backhand against David Goffin (not pictured) during a men's singles semifinal on day twelve of the Miami Open at Crandon Park Tennis Center. Djokovic won 7-6(5), 6-4. Mandatory Credit: Geoff Burke
Foto: Reuters/PIXSELL
Tennis - Paris Masters tennis tournament men's singles quarterfinals - Novak Djokovic of Serbia v Marin Cilic of Croatia - Paris, France - 4/11/2016 - Djokovic reacts. REUTERS/Gonzalo Fuentes
22.01.2018.
u 14:57
- Nisam išao na operaciju, no sada se moram ponovno konzultirati s liječnicima. Možda je duža pauza preda mnom, kaže Đoković
Pogledaj originalni članak

Novak Đoković zaustavljen je u osmini finala Australian Opena. Sa 3:0 u setovima (7:6(4), 7:5, 7:6(3) nakon tri sata i 25 minuta igre bolji je bio Hyeon Chung.

Srbijanskom tenisaču probleme je stvarao ozlijeđeni lakat, a nakon poraza istaknuo da nije isključena operacija pa ni duža pauza.

- Nisam išao na operaciju jer su me svi stručnjaci uvjerili da to nije najbolja opcija za mene. Hoće li to sad biti mogućnost, ne znam. Moram se ponovno konzultirati s liječnicima. Očito nisam ni blizu da stopostotno zaliječim ozljedu, započeo je Đoković pa nastavio:

- Počelo je bolje pri kraju prvog seta. Borio sam se s time do kraja meča, no nivo boli nije bio takav da bih prekinuo meč, ali je utjecalo na moj servis, što je bitno u meču protiv igrača kao što je Chung.

- Godinu i pol živio sam bio na tabletama zbog ovoga, a ne volim ih, pa sam ih opet morao konzumirati da bih izdržao ovaj turnir.

- To je nešto normalno za sportaše na visokom nivou, iako ta kemija uvijek ima neželjene nus pojave. Moram pronaći neko rješenje na duže staze. Ne mogu više izdržati s ovim situacijama od danas do sutra. Ne znam... Možda je duža pauza preda mnom, vidjet ćemo..., zaključio je drhtavim glasom Đoković.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 50

DU
Deleted user
21:17 22.01.2018.

Verujem da sam vas sve nasmejao današnjom izjavom a znate i sami, šta da kažem kad su sve oči uperene u me, vadim se na lakat

PI
pinkec
17:26 22.01.2018.

Ipak mislim, doping kontrola je u pitanju!

MA
mantheman
15:59 22.01.2018.

Tesko da je bas pauzirao pola prosle sezone bez veze tako da smatram da neki problem postoji ali onda ne igras i zalis se nego rijesis problem.