WTA Moskva

Odlično otvorila, pa nestala: Vekić ispala u drugom kolu

Foto: Reuters/Pixsell
Donna Vekić
Foto: Pixsell/Reuters
Donna Vekić
Foto: Reuters/Pixsell
Donna Vekić
16.10.2019.
u 22:38
Bio je to njihov prvi međusobni susret, a mlada Čehinja je slavila za sat i 15 minuta igre
Pogledaj originalni članak

Hrvatska tenisačica Donna Vekić nije se uspjela plasirati četvrtfinale WTA turnira u Moskvi nakon što je u susretu 2. kola izgubila od Čehinje Karoline Muchove sa 4:6, 2:6.

Bio je to njihov prvi međusobni susret, a mlada Čehinja je slavila za sat i 15 minuta igre.

Vekić je odlično otvorila meč, već u prvom gemu je napravila break. Međutim, prednost je ispustila u četvrtom gemu kada je Čehinja izjednačila na 2:2.

Mlada hrvatska tenisačica još jednom je oduzela servis svojoj suparnici u sedmoj igri za vodstvo 4:3, ali je već u idućem gemu izgubila svoj servis. Prvi vodstvu 5:4 Muchova je napravila još jedan break i nakon 42 minute igre osvojila prvi set rezultatom 6:4.

Muchova je boljom igrom nastavila i u drugom setu. U četvrtoj igri napravila je break za prednost 3:1. Vekić je odmah vratila izgubljeni servis smanjivši na 3:2, ali i još jednom izgubila početni udarac pa je Čehinja povela sa 4:2.

Bio je to kraj Donnine priče. Muchova je dobila još dva gema u nizu za konačnih 6:2 u drugom setu.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.