Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Moskva

Odlično otvorila, pa nestala: Vekić ispala u drugom kolu

Donna Vekić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
16.10.2019.
u 22:38

Bio je to njihov prvi međusobni susret, a mlada Čehinja je slavila za sat i 15 minuta igre

Hrvatska tenisačica Donna Vekić nije se uspjela plasirati četvrtfinale WTA turnira u Moskvi nakon što je u susretu 2. kola izgubila od Čehinje Karoline Muchove sa 4:6, 2:6.

Bio je to njihov prvi međusobni susret, a mlada Čehinja je slavila za sat i 15 minuta igre.

Vekić je odlično otvorila meč, već u prvom gemu je napravila break. Međutim, prednost je ispustila u četvrtom gemu kada je Čehinja izjednačila na 2:2.

Mlada hrvatska tenisačica još jednom je oduzela servis svojoj suparnici u sedmoj igri za vodstvo 4:3, ali je već u idućem gemu izgubila svoj servis. Prvi vodstvu 5:4 Muchova je napravila još jedan break i nakon 42 minute igre osvojila prvi set rezultatom 6:4.

Muchova je boljom igrom nastavila i u drugom setu. U četvrtoj igri napravila je break za prednost 3:1. Vekić je odmah vratila izgubljeni servis smanjivši na 3:2, ali i još jednom izgubila početni udarac pa je Čehinja povela sa 4:2.

Bio je to kraj Donnine priče. Muchova je dobila još dva gema u nizu za konačnih 6:2 u drugom setu.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije