MEDITERANSKE IGRE

Odbojkašicama i rukometašima zlato za kraj Igara u Tarragoni

Foto: HRS
Halil Jaganjac
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Halil Jaganjac
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Lino Červar
01.07.2018.
u 16:13
- Stvarno smo dominirali u finalu, osim tog jednog seta. Kao i na nekoliko prethodnih utakmica najzaslužnije za pobjedu bile su Fabris, Gamma i Šamadan - rekao je Frane Žanić
Pogledaj originalni članak

Odbojkašice Hrvatske osvojile su zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Tarragoni. U finalnom susretu Hrvatska je bila bolja od Grčke, pobijedivši s 3:1 (25:16, 25:13, 17:25, 25:14).

- Stvarno smo dominirali u finalu, osim tog jednog seta. Kao i na nekoliko prethodnih utakmica najzaslužnije za pobjedu bile su Fabris, Gamma i Šamadan - rekao je Frane Žanić koji je kao sportski direktor reprezentacije odveo Hrvatsku do zlata pošto se Igor Lavrinov povukao s mjesta izbornika već nakon prve utkamice.

- Već sam dvaput ove sezone bio dežurni 'vatrogasac', najprije u klubu Olimpik, a sada u reprezentaciji - istaknuo je Žanić.

Rukometaši Hrvatske osvojili su zlato protiv jakog Tunisa koji je na Igre došao u potpunom sastavu. Izabranici Line Červara pobijedili su sa 24:23

Najefikasniji u redvoima Hrvatske bili su Mandić sa šest, te Jaganjac i Božić Pavletić s po pet pogodaka. Hrvatskoj je ovo ukupno četvrto zlato na Mediteranskim igrama. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AP
apoxiomen007
17:17 01.07.2018.

Bravo čestitke!