IMA HR. DRŽAVLJANSTVO

Odbio je igrati za Hrvatsku, a sada je u velikim problemima: To je frustrirajuće

Foto: DPA/Pixsell
Odbio je igrati za Hrvatsku, a sada je u velikim problemima: To je frustrirajuće
04.10.2019.
u 08:40
– Naravno da je to frustrirajuće – rekao je Pulišić i dodao: – No, nastavit ću raditi najbolje što mogu jer želim igrati.
Pogledaj originalni članak

Christian Mate Pulišić ljetos je postao najskuplji američki igrač u povijesti. Chelsea je dortmundskoj Borussiji platio 64 milijuna eura za ovoga 21-godišnjaka, ali se stvari ne razvijaju kako je Pulišić očekivao.

Naime, trener Chelseaja Frank Lampard izgubio je povjerenje u njega jer ga je u posljednje tri utakmice Premierlige (protiv Wolvesa, Liverpoola i Brightona) držao na klupi. A Pulišić u srijedu protiv Lillea u Ligi prvaka nije bio ni u zapisniku!

– Naravno da je to frustrirajuće – rekao je Pulišić i dodao: – No, nastavit ću raditi najbolje što mogu jer želim igrati.

Podsjećamo, Pulišić ima hrvatsko državljanstvo, njegov djed je Hrvat, ali je mladi nogometaš odbio nastupati za hrvatsku vrstu. Odabrao je SAD, za čiju je reprezentaciju do sada odigrao 32 utakmice i postigao 13 golova.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

VJ
vjekoslavkatalina
09:14 04.10.2019.

..koji smo mi smijesni ljudi..lik je vidio mozebitno hrvatsku na slikama,mozda ne zna ni rijec hrvatskog odrastao u americkom okruzenju i nacinu zivota i sad se naglasava ono ODBIO kao da je rijec o izdaji...to puta je gore kad odbije igrati nas domaci...a ne ovaj..

OL
oLo
09:08 04.10.2019.

Normalnije je da igra za USA nego Hrvatsku, ne znam čemu taj mržljivi naslov.

DU
Deleted user
09:55 04.10.2019.

Koji krivi i varljivi naslov. Tipično za današnji tisak. Zašto bi on uopće igrao za Hrvatsku kad su i on i njegov otac rodjeni i žive u US?