hari vukas

'Očekujemo bedem Istre, ali moramo ga probiti uz pomoć Torcide'

Foto: Hajduk.hr
hari vukas
19.07.2014.
u 13:15
Marko Bencun vraća se u sastav dok Tino Sušić, Tima Abduholikov i Jo još uvijek ne konkuriraju za momčad.
Pogledaj originalni članak

Hajduk će u nedjelju u 21 sat na Poljudu protiv Istre početi novu sezonu u Prvoj HNL. Kako je trener Igor Tudor još prošle sezone kažnjen sa 6 utakmica momčad će u prva tri kola voditi njegov pomoćnik Hari Vukas.

- Otvaranje sezone u Irskoj smo obavili na najbolji način, zadovoljni smo igrom i rezultatom, a sada želimo pobjedu i na početku prvenstva - kazo je Vukas i dodao:

- Istra igra na uvijek isti način, očekujemo taj njihov čvrsti bedem i igru na kontre. No, uz pomoć naših navijača moramo to riješiti u našu korist.

Vukas smatra kako Dundalk i Istra nisu slične momčadi.

- Puljani su discipinirani 'svi iza lopte' i onda kreću u kontre, dok je Dundalk radna momčadi, igraju 'run and gun', agresivno i jako u dvobojima, rastrčani su.

Najavio je kako se u sastav vraća oporavljeni Marko Bencun dok Tino Sušić, Tima Abduholikov i Jo još uvijek ne konkuriraju za momčad. Osvrnuo se i na mladog Nikolu Vlašića koji je bio strijelac u Irskoj.

- On će imati pažnju kao i svi igrači - rekao je Vukas i naglasio da se igrači moraju što prije naviknuti na poljudski travnjak koji nije idealan, ali je ipak u boljem stanju nego početkom prošle sezone.

>>Brbić: Ovo 
me podsjeća na vojni udar

>>Hajduk, Rijeka i Split pobijedili - prekrasna večer za hrvatski nogomet!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZO
zoom
20:28 19.07.2014.

ajmo istra! uvali ima 3 komada pa neka kmeče iz sveg glasa :-))