Nagrada kapetanu

Novinari rekli svoje: Henderson je nabolji igrač Premier lige

Foto: Press Association/Pixsell
Novinari rekli svoje: Henderson je nabolji igrač Premier lige
24.07.2020.
u 12:24
Henderson je u ovom izboru pobijedio belgijskog reprezentativca Kevina De Bruynea iz Manchester Cityja
Pogledaj originalni članak

Liverpoolova kapetana Jordana Hendersona članovi engleske Udruge nogometnih novinara izabrali su za najboljeg nogometaša u prošloj sezoni. 

Tridesetogodišnji veznjak koji je u 30 ovosezonskih nastupa u Premier ligi postigao četiri pogotka, a pet puta asistirao, prvi je kapetan Liverpoola koji je u posljednjih 30 godina podigao pehar namijenjen prvaku Engleske.

Henderson je u ovom izboru pobijedio belgijskog reprezentativca Kevina De Bruynea iz Manchester Cityja, a među petoricom najboljih su još Marcus Rashford iz Manchester Uniteda te dvojica Hendersonovih suigrača Virgil van Dijk i Sadio Mane. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ME
medvedgrad
14:10 24.07.2020.

Bravo. Baš mi je drago zbog Henda i Liverpoola. Velik i jedinstven klub!

AN
antiekstremist
13:49 24.07.2020.

Možda i najosporavaniji engleski igrač. Baš mi je drago zbog njega da je svima začepio usta. Sa Gigijem i Fabinhom čini najjači presing trojac na svijetu. A i svaki od njih je ove godine zabio po 4-5 golova.