KRIZA SVE DUBLJA

Novi potres na Poljudu: Tri igrača potjerana iz prve momčadi!

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Željko Kopić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Željko Kopić Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Zoran Nižić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Marko Futacs
21.08.2018.
u 19:15
Osim što su potjerani u drugu momčad, zabranjeno im se skidati u svlačionici prve momčadi te u vrijeme treninga ne mogu biti na stadionu.
Pogledaj originalni članak

Ne prestaju potresi na Poljudu! Nakon današnjih prepucavanja sada već bivšeg kapetana Zorana Nižića i kluba priopćenjima, uoči treninga trener bijelih Željko Kopić tri je igrača potjerao u B momčad.

Riječ je o Marku Futacsu, Hysenu Memolli i Zoranu Nižiću, javlja 24 sata.

Osim što su potjerani u drugu momčad, zabranjeno im se skidati u svlačionici prve momčadi te u vrijeme treninga ne mogu biti na stadionu.

Što će se dalje događati u ionako vrlo uzdrmanom Hajduku, teško je pogoditi...

>> Pogledajte i kako je Modrić oduševio predsjednika Argentine

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 59

PR
prajdali100
19:52 21.08.2018.

Hajduk mora stati na noge ! Ali prvo treba potjerati udbinu kopilad, svastičare, palikuće....sve one koji ustvari rade protiv Hajduka, Hrvatskog nogometa i Hrvatske države !!!! Treba zadržati mlade, one koji obećavaju i polako graditi momčad.PRAVIM HAJDUKOVCIMA ŽELIM SVE NAJBOLJE.

Avatar white socks
white socks
19:33 21.08.2018.

Nazdravlje! Ne mogu se čak ni radovati njihovoj nesreći, iako su to torcidini teroristi i esdepeovi svastikari to zaslužili. Ipak mi žao.

DI
dirižabl
19:27 21.08.2018.

Potirajte Rilova bando nesposobna. HŽV