NE IDE IM

Novi kiks Nike Kovača! Bayern u 89. minuti doživio šok

Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač Bayern
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač Bayern
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
03.11.2018.
u 17:40
Bayern je golom Gnabrya tek u 80. minuti "probio" obranu Freiburga, a kada se činilo da će taj gol biti dovoljan za pobjedu Bavaraca, minutu prije kraja Lucas Holer je poravnao.
Pogledaj originalni članak

U susretima 10. kola Njemačke lige Bayern našeg Nike Kovača je odigrao u Muenchenu samo 1-1 protiv Freiburga, dok je Borussia Dortmund ostala vodeća pobijedivši u gostima Wolfsburg s 1-0. 

Bayern je golom Gnabrya tek u 80. minuti "probio" obranu Freiburga, a kada se činilo da će taj gol biti dovoljan za pobjedu Bavaraca, minutu prije kraja Lucas Holer je poravnao. Bayern je ostao drugi s 20 bodova, četiri boda manje od vodeće Borussije Dortmund, koja je ostala vrhu svladavši u gostima Wolfsburg s 1-0, a pobjednički gol zabio je Reus u 28. minuti. Josip Brekalo je kod domaćih zamijenjen u 81. minuti. 

Hoffenheim  je u gostima s čak 4-1 nadigrao Bayer Leverkusen uz dva gola Brazilca Joelintona. Tin Jedvaj je odigrao cijelu utakmicu za Bayer, dok Andrej Kramarić nije bio u sastavu gostiju. 

U ostalim susretima Augsburg i Nuernberg su odigrali 2-2, dok je Schalke kod kuće slavio protiv Hannovera s 3-1. 

Rezultati by SofaScore

Sedma uzastopna pobjeda Intera

Nogometaši Intera upisali su sedmu uzastopnu pobjedu u talijanskom prvenstvu svladavši u subotu u 11. kolu na domaćem terenu Genou, koji vodi Ivan Jurić, sa 5-0. 

Ivan Perišić, koji je igrao do 76. minute, sudjelovao je u akciji kojom je Inter poveo 3-0 u 49. minuti. Naime, nakon udarca Perišića loptu je u gol pospremio Roberto Gagliardini, kojemu je to bio drugi pogodak na utakmici. Prvog je zabio u 14. minuti. Strijelci za Inter bili su još Matteo Politano (16), Joao Mario (90+1) i Nainggolan (90+4).
 
Marcelo Brozović je za Inter igrao do 87. minute, a Šime Vrsaljko je ostao na klupi za pričuve.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
17:51 03.11.2018.

kovač je pokazao svu raskoš svog trenerskog neznanja na klupi hrvatske reprezentacije. maminjo mu je u ruke dao ferrarija, igrače u naponu snage, a kovač ga je vozio kao stojadina. 4 godine kasnije, s igračima u silaznoj putanji, velemajstor dalić je uzeo srebro.