NIJE GA UGROZIO

Novak Đoković ostaje prvi tenisač svijeta, Tsitsipas ispao već u drugom kolu Indian Wellsa

Foto: Jonathan Hui/REUTERS
Tennis: BNP Paribas Open-Day5
Foto: Nicolas Briquet / Bestimage/BEST
Novak Đoković na startu ATP turnira u Dubaiju nakon tri seta svladao češkog igrača Machača
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Beograd: Novak Đoković obratio se medijima nakon treninga na terenima Teniskog centra Novak na Dorćolu
11.03.2023.
u 09:43
Grk je osvojenim naslovom mogao prestići Srbina na ATP ljestvici, ali spriječila ga ja ozljeda ramena.
Pogledaj originalni članak

Drugo kolo ATP Masters turnira u Indian Wellsu donijelo je i prvo veće iznenađenje nakon što je Australac Jordan Thompson (ATP-87.) izbacio trećeg tenisača svijeta Grka Stefanosa Tsitsipasa sa 7-6 (7/0), 4-6, 7-6 (7/5). Tsitsipas je u Indian Wells došao s ozlijeđenim ramenom koje ga je zaustavilo na putu do osvajanja naslova što bi mu otvorilo napredovanje do prvog mjesta na ATP ljestvici.  

Istovremeno su u treće kolo napredovali četvrti tenisač svijeta Norvežanin Casper Ruud, druga na WTA ljestvici Bjeloruskinja Aryna Sabalenka i Britanac Cameron Norrie (ATP-12.).

Svoj je nastup u Indian Wellsu završila deveta tenisačica svijeta Švicarka Belinda Benčić od koje je sa 3-6, 6-3, 6-3 bolja bila njena sunarodnjakinja Jil Teichmann

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.