HOKEJ NA LEDU

Nova skraćena NHL sezone počinje 13. siječnja ako to Kanada dozvoli

Foto: Trevor Hagan/Press Association/PIXSELL
Nova skraćena NHL sezone počinje 13. siječnja ako to Kanada dozvoli
19.12.2020.
u 09:15
Kanadska vlada je zatvorila svoje granice sa Sjedinjenim Državama zbog pandemije Covid-19, s izuzetkom određenih osnovnih usluga, a NHL liga će najvjerojatnije stvoriti novu skupinu od sedam kanadskih momčadi
Pogledaj originalni članak

Sjevernoamerička liga hokeja na ledu (NHL) objavila je u subotu da će nova, skraćena sezona, u kojoj će svaka momčad odigrati 56 utakmica, započeti 13. siječnja 2021. godine, ako dobiju dopuštenje kanadskih vlasti. 

Kanadska vlada je zatvorila svoje granice sa Sjedinjenim Državama zbog pandemije Covid-19, s izuzetkom određenih osnovnih usluga, a NHL liga će najvjerojatnije stvoriti novu skupinu od sedam kanadskih momčadi.

Šef lige Gary Bettman rekao je u srijedu da je jasno je se neće odigrati po 82 utakmice u regularnoj sezoni, ali se nada početku sredinom siječnja. On je dodao kako još uvijek postoji opcija da se igra regularno u svim gradovima, ali je u igri i opcija "balona", kao što je završila prošla sezona.

'NIJE POŠTENO'

Kaos u Srbiji: Zbog Đokovićeve želje on je dobio otkaz, ali ne i objašnjenje

– Troicki me nedavno nazvao mobitelom i obavijestio da su igrači imali sastanak u Parizu (u vrijeme turnira Masters 1000 koji se igrao u tom gradu - op. a.) te da su izrazili želju da on bude novi izbornik, bez objašnjenja i konkretnih razloga zašto me smjenjuju. Napominjem da ni u jednom trenutku meni nisu spominjali eventualne probleme, nezadovoljstvo ili želju za promjenom, rekao je Zimonjić

Na kraju regularne sezone, četiri najbolje momčadi iz svake divizije plasirat će se u doigravanje, izvijestili su kanadski mediji.

Posljednji Stanley kup osvojio je Tampa Bay Lightning i to sa završnicom u rujnu, kada su u finalu svladali Dallas Starse s 4-2.

Ključne riječi
NHL
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.