AMBICIOZAN PLAN

Norveški novinar otkrio što je čuo: I Dinamo je kucao na vrata s koferima punim novca

Foto: Reuters/Pixsell
Jens Petter Hauge
Foto: Reuters/Pixsell
Jens Petter Hauge
30.09.2020.
u 15:08
- Brojni su veliki klubovi skautirali Haugea, među njima i predstavnici Manchester Uniteda više puta - naveo je norveški novinar
Pogledaj originalni članak

Jens Petter Hauge, fantastični mladi norveški krilni napadač koji je ove sezone za Bodo/Glimt postigao 14 pogodaka i tome dodao 10 asistencija, najvjerojatnije će za koji sat potpisati za Milan na veliko razočaranje navijača Manchester Uniteda i - Dinama!

Naime, mladić koji je nedavno na San Siru zabio pogodak Milanu i time samo učvrstio odluku talijanskoga giganta da ga kupi, tijekom dana će obaviti liječnički pregled u klinici La Madonnina, što znači da bi Rossoneri do kraja večeri mogli potvrditi transfer.

Zasad norveški i talijanski mediji ne nagađaju kolika će odšteta pripasti klubu, ali je zato norveški novinar Jonas Bergh-Johnsen otkrio da je hrvatski prvak bio spreman izdvojiti tri milijuna eura kako bi Haugea doveo u svoje redove!

- Brojni su veliki klubovi skautirali Haugea, među njima i predstavnici Manchester Uniteda više puta. Također, čuo sam da je Dinamo ponudio tri milijuna eura, ali i da su čelnici Bodo/Glimta kasnije odbili tu ponudu - istaknuo je Jonas Bergh-Johnsen i priznao da je u kontaktu s jednim od vodećih ljudi tog kluba Frodeom Thomassenom.

Čitava prepiska se pojavila na Twitteru, a za navijače Modrih dobra vijest kaže: možda je  zakasnio kupiti Haugea, ali Dinamo očito želi dovesti nekog mladog kapitalca i u to je ime spreman odriješiti kesu. 

Ako se slažeš s nama da će večeras pasti kiša golova, Germania ima ponudu za tebe. Pregledaj ovdje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar mladen valentić
mladen valentić
15:10 02.10.2020.

Nažalost, neki se trude iz petnih žila da nađu razlog da Dinamo bude razlog za sprdnju i tako koče izgradnju stadiona, kako bi se naslađivali izjavama stranaca kad gostuju na Maksimiru!

DU
Deleted user
15:51 30.09.2020.

Ja se divim i ovima koji su došli igrati pod one ruševine od Maksimira.Kakva sramota !