VESELO NA FLORIDI

Nogometaši izbezumljeni, 'posjetila' ih velika zvijer: 'Ma, to je bio Brozović'

Foto: Instagram
Nogometaši izbezumljeni, 'posjetila' ih velika zvijer: 'Ma, to je bio Brozović'
27.04.2021.
u 13:15
Vijest je obišla svijet i mnogi su imali nešto reći na tu temu, ali talijanski novinar Tancredi Palmeri ipak je bio najdomišljatiji.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Toronta zbog pandemije koronavirusa moraju igrati na Floridi kao domaćem travnjaku i nedavno su imali prilike susresti se tijekom treninfa s tamošnjom "domaćom životinjom" – aligatorom. Kojeg se povezalo s Marcelom Brozovićem, ni manje ni više.

Naime, vijest je obišla svijet i mnogi su imali nešto reći na tu temu, ali talijanski novinar Tancredi Palmeri ipak je bio najdomišljatiji.

 

 

 

– Ma, to je Brozović iznenadio Toronto na Floridi – napisao je Palmeri.

Hrvatski reprezentativac nosi nadimak "Krokodil". Ne treba cjepidlačiti pa naglašavati razlike aligatora i krokodila jer fora je jako dobra, kao i komentar na nju.

– To ne može biti Brozović jer nema istetoviranu bombu na vratu – napisao je netko ispod objave na Twitteru.

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.