Bum-tras

Njegov nastup u srpskoj Potjeri postao hit! Otkrio za koga navija i izazvao lavinu komentara

Foto: Screenshot/Twitter
Potjera
09.06.2020.
u 20:58
U košarci sam navijao za Partizan, a u nogometu navijam za Zvezdu. Pomalo šizofreno, ali drago mi je kada jedni i drugi pobijede - kaže Danilo
Pogledaj originalni članak

Beograđanin Danilo Bakić sudjelovao je u srpskom izdanju popularnog kviza potjera, a njegov nastup postao je viralni hit na društvenim mrežama.

Naime, na pitanje za koji klub navija odgovorio je za Crvenu zvezdu i Partizan.

- U košarci sam navijao za Partizan, a u nogometu navijam za Zvezdu. Pomalo šizofreno, ali drago mi je kada jedni i drugi pobijede - kaže Danilo.

Naravno, nije se dugo čekalo s komentarima. Društvene mreže odmah su preplavili brojni komentari, a mnogima nije jasno kako netko može navijati za oba kluba.

Partizan i Crvena zvezda su ljutiti suparnici.

>>>> Pogledajte hit dokumentarac Dinamo - Crvena zvezda: Domovinski rat počeo je u Maksimiru

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar BosnaArgentina
BosnaArgentina
21:39 09.06.2020.

Meni je žao VL

PE
Pepsi
21:12 09.06.2020.

Što je zanimljivo u ovoj priči ??

LA
lajh1985
21:12 09.06.2020.

Zamisli da kod nas kaze da navija u nogometu za hajduk,a u kosarci za cibonu...ja bi se toga svega sjecao dok nebi legao spavat