KONAČNA ODLUKA

Ništa od Brozovića u PPD Zagrebu, zaigrat će u Kielu s Duvnjakom

Foto: NordPhoto/PIXSELL
Ništa od Brozovića u PPD Zagrebu, zaigrat će u Kielu s Duvnjakom
14.01.2016.
u 08:00
'S obzirom na situaciju u Hamburgu, morao sam krenuti dalje. Radujem se suradnji s Duvnjakom. Jako je bitno što ću s Kielom moći igrati u Ligi prvaka.'
Pogledaj originalni članak

Ilija Brozović neće na šest mjeseci doći u PPD Zagreb nakon što je njegov klub Hamburg pokrenuo stečajni postupak. Ilija je odlučio prihvatiti puno izdašniju ponudu Kiela. Potpisao je ugovor do ljeta 2017. godine. “Zebre” su ostale bez prva dva pivota, Patricka Wienceka i Renea Tofta Hansena. Brozović će tako zaigrati uz Domagoja Duvnjaka.

– S obzirom na situaciju u Hamburgu, morao sam krenuti dalje. Radujem se suradnji s Duvnjakom. Jako je bitno što ću s Kielom moći igrati u Ligi prvaka – rekao je Ilija Brozović.

Kiel je četvrti u skupini A, ima samo dva boda više od PPD Zagreba koji će kod “zebri” i Brozovića gostovati u posljednjem kolu 3. ožujka.

>> Među otpisanima sigurno jedan Ivić

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.