NOVA POBJEDA

Niku Kovača smjenjuju s klupe, a on je sve bliže naslovu prvaka!

Foto: DPA/Pixsell
Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
04.05.2019.
u 18:23
Bayern ima pet bodova više od Borussije Dortmund, koja večeras gostuje kod Werdera.
Pogledaj originalni članak

U 32. kolu Bundeslige vodeći Bayern, koji je u prošlom kolu kod predzadnjeg Nürnberga odigrao 1-1, sada je ugostio posljednjeplasirani Hannover i slavio je sa 3-1 golovima Lewandowskog (27), Goretzke (40) i Ribéryja (84). Bayern ima pet bodova više od Borussije Dortmund, koja večeras gostuje kod Werdera.

Posebna priča je napadač Hannovera Brazilac Jonathas. On je ušao na početku drugog poluvremena, u 51. minuti je smanjio na 2-1 iz penala, a onda je isključen u 55. minuti nakon što je dobio dva žuta kartona u razmaku od tri minute.

Inače, pobjeda Bayerna je došla dok strani mediji pišu da bivši hrvatski izbornik neće iduće sezone više voditi Bayern i da će morati potražiti drugi posao.

Hertha je kod kuće dobila Stuttgart sa 3-1, a počasni pogodak za goste zabio je Mario Gomez u 70. minuti na asistenciju lijevog braniča Borne Sose, koji je odigrao cijeli susret. Stuttgart je na 16. mjestu i vjerojatno ga čeka doigravanje za opstanak.

Borussia Mönchengladbach i Hoffenheim odigrali su 2-2, a hrvatski napadač Andrej Kramarić, koji je igrao do 75. minute za Hoffenheim, bio je jedan od najboljih pojedinaca u svojoj momčadi. U prvom poluvremenu imao je tri prigode, u 23., 30. i 40. minuti, ali je vratar zaustavio njegove udarce. A u 70. minuti iz stopostotne prigode bio je trunku neprecizan.

Hrvatski veznjak Josip Brekalo opet je bio na klupi Wolfsburga, koji je dobio Nürnberg sa 2-0.

Dan ranije Mainz i Leipzig su odigrali 3-3. Gosti su dvaput vodili s dva gola razlike, ali je Mainz ipak ostao neporažen. Za domaće su zabili Onisiwo (43), Niakhaté (67) i Mateta (83), dok su golove za Leipzig postigli Klostermann (20, 32) i Werner (49).

>> Pogledajte kako se grb Dinama mijenjao kroz povijest

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TO
toljaga22
18:44 04.05.2019.

ma vi ga smjenjujete

ZE
Zeljo1
13:56 05.05.2019.

Zar opet, po koji put.hahaaa