VELIKI PROBLEMI

Nijemci zbog kaosa s koronom razmišljali da se povuku s Eura

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Nijemci zbog kaosa s koronom razmišljali da se povuku s Eura
19.01.2022.
u 22:44
Portal Handball World News, pozivajući se na agenciju DPA, tvrdi da su nakon sastanka Nijemci odlučili da će ipak igrati protiv Španjolske, a izbornik je odmah pozvao tri nova igrača.
Pogledaj originalni članak

Njemačka i Španjolska sutra će u 19 sati igrati susret drugog kruga Europskog rukometnog prvenstva, no susret je bio upitan.

Njemački mediji pišu da njihova reprezentacija razmišlja o povlačenju s turnira zbog brojnih izostanaka uzrokovanih koronavirusom. Nijemci su imali 12 pozitivnih pa izbornik Alfred Gislason svako malo mora zvati nove igrače.

No, portal Handball World News, pozivajući se na agenciju DPA, tvrdi da su nakon sastanka Nijemci odlučili da će ipak igrati protiv Španjolske, a izbornik je odmah pozvao tri nova igrača.

Nijemci sada čekaju rezultate testova koji će doći nedugo prije utakmice sa Španjolskom da vide imaju li još zaraženih u momčadi. Samo šest prvotno pozvanih igrača još je u reprezentaciji Njemačke.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TI
Tide
23:58 19.01.2022.

Nije kaos s koronom,već birokracijom.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
00:22 20.01.2022.

Oni imaju kaos u glavi... oni su zrtve psiholsokog rata koji im je njihova fasisticka vlada objavila i koji vodi protiv cijelog svog naroda vec dvije godine...