Dodatna testiranja

Ni šestosatna autopsija nije otkrila točan uzrok Morosinijeve smrti

Foto: AFP/Pixsell
Ni šestosatna autopsija nije otkrila točan uzrok Morosinijeve smrti
16.04.2012.
u 20:28
Nakon šestosatne autopsije liječnici nisu pronašli uzrok smrti nogometaša Piermarija Morosinija, koji je kolabirao tijekom subotnje utakmice Serie B između Livorna i Pescare. Za sada se kao uzrok smrti navodi srčani udar
Pogledaj originalni članak

- Dosadašnjim pregledima nismo ustanovili konkretan razlog smrti. Morat ćemo obaviti dodatna testiranja, te kompletan toksikološki pregled – kazao je doktor Cristian D'Ovidio.

A policajac odgovoran za kašnjenje vozila Hitne pomoći, koje je došlo po nogometaša Piermarija Morosinija, je suspendiran te će biti pokrenuta istraga

Vozilo prometne policije u subotu je blokiralo ulaz na stadion Pescare, zbog čega su ljudi morali razbiti prozore kako bi uklonili automobil. Tek nakon toga vozilo Hitne pomoći moglo je ući na teren, a na putu prema bolnici Morosini je proglašen mrtvim. Policajcu prijeti suspenzija do šest mjeseci.

Morosini se na utakmici protiv Pescare srušio na teren u 31. minutu, a prvu pomoć pružili su mu klupski liječnici. Utakmica je prekinuta, a Talijanski nogometni savez otkazao je sve utakmice prve i druge lige..

Livorno je priopćio kako iz dućana povlači sve dresove s brojem 25 koji je nosio Piermario Morosini.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SE
serđo
09:55 17.04.2012.

autopsija?